testForm Sergio Herman kookboek 'Buiten de Kaart'

Sergio Herman kookboek 'Buiten de Kaart'

 

Met een zekere trots presenteert Land Rover een uniek Sergio Herman kookboek 'Buiten de Kaart'. Dat een chef met deze statuur zich op deze wijze aan ons verbindt, streelt ons werkelijk. Het heeft er bovendien toe geleid dat er een uitzonderlijk fraai kookboek is ontstaan. Normaal € 49,95 en alleen verkrijgbaar via Sergio Herman of Land Rover. Voor u bieden wij het boek eenmalig aan voor € 25 en deze bestelt u via de onderstaande bestelknop.

Bestellen

Buiten De Kaart 3 

Sergio Herman gaat letterlijk en figuurlijk 'buiten de kaart'. Middenin de prachtige natuur of onder de adembenemende sterrenhemel van zuidelijk Afrika, volgen wij een bekroonde kok op zoek naar authentieke gerechten. Slechts gewapend met een 'potje', een traditionele gietijzeren pan, een efficiënte Ugandan Stove, wat hout en houtskool gaat hij per Land Rover Defender op zoek naar lokale ingrediënten en gerechten. Maar ook een man die zichzelf beter leert kennen; nieuwe inzichten en ideeën opdoet.

Buiten De Kaart 1

Sergio Herman kreeg het idee voor zijn ontdekkingsreis door het werk van Julia Samuël en David Robertson van Drive Against Malaria. Per Land Rover reizen Julia en David door de binnenlanden van Afrika om voorlichting te geven en muskietennetten te verspreiden in afgelegen gebieden om zo de verspreiding van Malaria terug te dringen.

Buiten De Kaart 5

'Buiten de kaart' is verschenen in een oplage van 2.500 stuks. Voor elk verkocht boek doneert Land Rover Nederland een muskietennet aan de stichting Drive Against Malaria.

Sergio Herman kookboek 'Buiten de Kaart'

Om te kunnen bestellen dient u onderstaande gegevens correct in te vullen.

Velden die zijn aangegeven met een * zijn verplicht om in te vullen

Form

Persoonlijke gegevens:

Product: