testLink Landgoedfair 2018

Landgoedfair 2018

 

Van 15 tot en met 19 augustus 2018 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Het is dit jaar de 24e editie van dit grote buitenevenement. Neem een kijkje op het landgoed en ervaar het echte buitenleven. Het thema dit jaar: Traditie & toekomst.

Bestellen

Land Rover Nederland is als trouwe sponsor wederom bij dit unieke evenement aanwezig. Tevens zal Land Rover Experience aanwezig zijn met het Urban Challenge Parcours.
Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft. Er zijn ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair.

Bezoekers kunnen mee met een rondleiding door het landhuis. Hierbij hoort ook een kijkje in de eeuwenoude moestuin en orangerie. De oogst hiervan wordt gebruikt voor de biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt, natuurlijk ook verkrijgbaar op de Landgoedfair. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag een rundveeshow gehouden: de 'Dairy Fair Mariënwaerdt'. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot 'barones'.

Land Rover Arrangement

- Gehele dag toegang tot de Landgoedfair.
- Land Rover parking only.
- Ontvangst in de Land Rover Lodge met koffie/thee en Betuwse lekkernij.

Prijs volwassenen: € 12,00
Prijs jeugd van 13 tot en met 16 jaar: € 7,50
Kinderen tot 12 jaar gratis
Reserveren gaat rechtstreeks via de site van de Landgoedfair.

 

Data en openingstijden:

Woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus 2018, dagelijks van 's ochtends 10.00 tot 's avonds 18.00 uur.
Speciaal voor u als Land Rover rijder hebben wij een arrangement samengesteld.
Voor meer informatie zie: www.marienwaerdt.nl