testNone Kookworkshop Big Green Egg in Librije's Atelier

Kookworkshop Big Green Egg in Librije's Atelier

 

WEGENS SUCCES VOLGEBOEKT!

De Librije en Land Rover verzorgen op zaterdag 28 april een bijzondere kookworkshop op de Big Green Egg in Librije's Atelier.  Onder leiding van de keukenbrigade van De Librije gaat u aan de slag op de Green Egg. De koks behandelen in deze exclusieve workshop verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan zij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Tijdens deze cursus in Librije's Atelier kookt u een aantal gerechtjes daarnaast worden er wat gerechten geserveerd uit de keuken van De Librije. Deze gerechtjes worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd. U nuttigt deze gerechten op een informele manier staand en zittend aan verschillende tafels. Tevens worden er bijpassende wijnen geserveerd.

De Librije onderhoudt goede contacten met regionale kwekers, jagers, fokkers en vissers en zijn enthousiast over hun bevlogenheid. Hun kennis en passie delen zij graag met u op zaterdag 28 april!

U kunt tegen een speciale aanbieding deelnemen aan een kookworkshop Big Green in Librije's Atelier van van Land Rover ambassadeurs Jonnie en Therese Boer.  

 

De kosten voor de Big Green Egg bedragen normaal € 200, Land Rover biedt u de clinic aan € 140 inclusief BTW per persoon.  Er is plaats voor 24 deelnemers.  U kunt zich hier direct inschrijven. 

Librije's Atelier
Spinhuisplein 1
8011 ZZ ZWOLLE