testForm Kasteel de Hoogenweerth: een uniek plekje in Nederland

Kasteel de Hoogenweerth: een uniek plekje in Nederland

 

In Maastricht, aan de oevers van de Maas met als enige in heel Maastricht direct toegang tot het water middels het fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park ligt Kasteel de Hoogenweerth.

Een sprookjesachtig kasteel, prachtig gerenoveerd, waar met liefde voor het vak en gastvrijheid het horecavak bedreven wordt. Wij hebben een aantal vouchers beschikbaar voor een bijzonder arrangement. Een overnachting in de Royal suite inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

U als Land Rover eigenaar betaalt slechts € 199 incl. BTW voor 1 overnachting ongeacht de periode van uw boeking. Na bestelling ontvangt u een voucher voorzien van een unieke code waarmee u rechtstreeks de boeking kunt maken bij Kasteel de Hoogenweerth. 

Bestel nu uw voucher via de onderstaande bestelknop.

Bestellen

Deze extreem luxe, in New York Loft stijl gebouwde suite is 250m2 groot en beslaat de gehele eerste verdieping van Kasteel de Hoogenweerth. In de living is alle apparatuur, een mooie TV en een iphone/Ipad dockingstation van Bang & Olufsen. De badkamer is voorzien van een designbad en een dubbele regendouche. Een Hästens bed in de slaapkamer garandeert een fantastische nachtrust.

  Cuisine 3

 

1. Salle Des Bains

 

Kasteel de Hoogenweerh is gelegen naast het Provinciehuis aan de Maas, op een steenworp afstand van MECC (Maastrichts Expositie en Congres Centrum) en slechts 5 minuten verwijderd van de A2 en het centrum van Maastricht. Het domein is zeer goed bereikbaar, nabij afrit 55 en 56 (MECC Maastricht) van de A2 met duidelijke bewegwijzering richting het kasteel. U parkeert uw auto naast het kasteel.

Kasteel de Hoogenweerth, Hoge Weerd 2, 6229 AM Maastricht

Bestelling Voucher Kasteel de Hoogenweerth

Om te kunnen bestellen dient u onderstaande gegevens correct in te vullen.

Velden die zijn aangegeven met een * zijn verplicht om in te vullen

Form

Persoonlijke gegevens:

Product: